Kategorier
nyheder

Sådan sikres virksomhedens kontor mod indbrud

Indbrud er ubehageligt og en dyr omgang, uanset om der er tale om indbrud i private hjem eller hos virksomheder. Dog kan indbrud hos virksomheder have endnu større konsekvenser, da mange vigtige dokumenter og elektroniske devices er opbevaret her. Derfor kan det være rigtig dyrt at genetablere sig, samtidig med at vigtige dokumenter og informationer kan gå tabt. 

Uanset hvor godt du prøver at sikre din virksomhed mod indbrud, er der selvfølgelig aldrig en garanti for, at indbrud efterfølgende ikke vil ske. Indbrud kan ske hos alle – både små, mellemstore og store virksomheder. Dog kan du gøre dit for at minimere risikoen for det, og dette arbejde er virkelig værd at gøre sig. Du kan her læse mere om, hvordan du sikrer virksomhedens kontor mod indbrud. 

Vælg en passende alarmløsning

Først og fremmest er det nærmest en nødvendighed at installere en passende alarmløsning. Der findes et væld af alarmsystemer på markedet, og dette betyder, at du som virksomhed har god mulighed for at vælge en løsning, som netop passer til virksomheden. 

Du kan f.eks. vælge alarmløsninger på abonnement, intelligent styring, overvågning, røgalarm, vandalarm, fugtsensor osv. Listen af specifikationer er lang, og derfor gælder det om at overveje virksomhedens behov nøje. Der er nemlig ingen grund til at betale for meget for alarmløsninger, hvis specifikationerne alligevel ikke passer til firmaet – ligesom det er dumt ikke at vælge løsninger, der rent faktisk dækker alle behovene. 

Kobl alarmen til en kontrolcentral

En almindelig alarm vil ved indbrud sørge for, at du gøres opmærksom på indbruddet – ofte i form af en høj alarmtone og en SMS. Dette er på sin vis fint, da det betyder, at du kan reagere. Dog er det ikke ensbetydende med, at der reageres hurtigt. Du er helt sikkert ikke opmærksom på din mobiltelefon på alle tider af døgnet – men det er et kontrolcenter.

Mange alarmer giver dig i dag mulighed for at blive tilkoblet en kontrolcentral. Her vil tyverialarmen ved indbrud give besked til en kontrolcentral, som altid er bemandet og opmærksom. Herefter vil enten du, politiet eller en vagt blive kontaktet – og der vil derfor blive reageret meget hurtigere. Dette betyder, at risikoen for stjålne genstande mindskes, da personer hurtigt er til stede ude på adressen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *