Kategorier
nyheder

3 gode råd til at finde dine kommende lejere til din udlejning af erhvervslejemål

Har du en erhvervsejendom til leje? Der er flere muligheder for at finde en ny lejer. Følg vores råd for at gøre processen nemmere for dig. Det er bl.a. faktorer som platform og pris, som har indflydelse på din udlejning af erhvervslejemål. Med vores tre gode råd hjælper vi dig med at finde den rette lejer. 

Vælg den rigtige platform til udlejning af dit erhvervsmål 

Undersøg forskellige databaser, hvor du kan opsætte dit lejemål. Efterhånden er der et stort potentiale i de sociale medier, hvor du kan oprette et opslag på Facebook, som du efterfølgende kan dele i forskellige grupper. Du kan undersøge specifikke grupper med relevans for erhvervsejendomme til leje eller billige lokaler til leje. 

Ud over det kan du skabe værdi for din potentielle lejer ved at tilbyde videofremvisning og tage gode billeder af lejemålet. Hvis du på forhånd viser din ejendom frem i form af billeder og videoer, kan potentielle lejere se mulighederne for indretning af lokalet. Samtidig styrker gode billeder og videoer opmærksomheden, og flere mennesker vil kunne se dit opslag. Brugen af de sociale medier er således en god og gratis måde at starte din søgning efter din nye lejer til udlejning af dit erhvervslejemål på. 

Sæt den rigtige pris for dit lejemål 

De fleste mennesker er på udkig efter billige lokaler til leje på markedet, hvilket gør, at du helst bør undgå at sætte tårnhøje priser på dit lejemål. Du kan eventuelt undersøge aktuelle priser for at få et overblik over markedet og gennemsnitsprisen på erhvervsejendomme til leje. Prisen skal helst være på lignende prisniveau som andre erhvervslejemål – hvis de er på samme størrelse og i samme tilstand. Med den rigtige pris på dine lokaler kan den samlede proces af udlejning af erhvervslejemål i sidste ende blive nemmere og hurtigere for dig. 

Få positive anmeldelser fra tidligere lejere

Det kan være en fordel at få flere positive anmeldelser fra tilfredse lejere, når du skal til at opsætte din annonce på forskellige databaser. På den måde skaber du et godt førstehåndsindtryk ved at styrke din autenticitet og skabe tiltro til dig som udlejer. Positive udtalelser kan nemlig bidrage til at træffe en positiv beslutning hos de interesserede. 

Du vil opleve, at flere mennesker vil henvende sig til dig vedrørende din annonce, når du har mange positive anmeldelser fra tidligere lejere. Selvom du måske ikke har den billigste pris på erhvervsejendomme til leje, kan du alligevel skille dig ud med mange tilfredse udtalelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *