Kategorier
nyheder

På besøg i Saxo Banks domicil i Hellerup

800 internationale it-folk knokler i Saxo Banks afdeling “Technology and Operations” med at udvikle samt vedligeholde bankens mange it-løsninger, og de mestrer alt fra programmering til dyb forretningsindsigt.

Et blik på Saxo Banks website afslører under punktet “Awards” en alenlang liste med internationale priser, som banken har trukket til Danmark.

Og det er vel at mærke ikke etapesejre i Tour de France, der her er tale om, men prestigefyldte priser for at have skabt en anerkendt handelsplatform samt en af de allerstørste danske it-succeser gennem tiderne.

Men Saxo Bank er da en investeringsbank, ikke? Jovist, men basis for den business er algoritmer, systemer og onlineløsninger – f.eks. i skikkelse af platformen SaxoTrader.

Det er og bliver nemlig it-løsningerne, som har gjort, at Saxo Bank i 2013 kunne fremvise en operating income på knap 2,9 mia. kr. og lande et resultat på 247 mio. kr. inden skat.

Således har Saxe Bank over de seneste fem år samlet tjent mere end 2,4 ma. kr. før skat – IT er om noget “big business” hos den Hellerup-baserede storbank.

Læs meget mere her om det succesrige finanseventyr ved navn Saxo Bank

Din genvej til aktuelle spændende kontorbyggerier i Hellerup og udenfor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *