Kategorier
nyheder

Første lejer på plads i WTC Ballerup

Få uger efter åbningen af World Trade Center Ballerup i september rykkede den først lejer flyttet ind i det renoverede og ombyggede flerbrugerkontorhus på Borupvang.

Første lejer i det ny store kontorhus blev rekrutterings – og headhunter-virksomheden Birn + Partners, der i oktober lejede sig ind WTC Ballerups store Office Center i stueetagen.

Birn + Partners tæller alt i alt 25 medarbejdere, men kun de seks er placeret i Danmark. De øvrige af virksomhedens ansatte har base i UK, Tyskland, Sverige, Norge, Finland og Italien, hvor WTCA på alle destinationer er repræsenteret med Word Trade Centre.

Direktør hos World Trade Center Ballerup, Lars Gøtke, mener, at Birn + Partners hurtigt vil kunne komme til at drage fordel af kontorhusets mange planlagte aktiviteter.

“Vi arbejder intensivt og målrettet på at inspirere lejere inden for mange forskellige brancher til at flytte til WTC, der til sammen kan skabe præcis de gode synergier, som er selve kernen i World Trade Center-konceptet,” siger Lars Gøtke.

Læs mere om Birn + Partners´ indtog i World Trade Center Ballerup
Din virksomheds genvej til andre topmoderne kontorlokaler i Ballerup og resten af hovedstaden

En kommentar til “Første lejer på plads i WTC Ballerup”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *